Haar met highlights

Mijn nicht speelt enorm graag met haar, je kunt dagenlang strelen en je haar kammen. Ze is zo betrokken dat als ze het geheel er mooi uit wil laten zien, ze zes keer een vlecht kan schikken, elke keer haaraccessoires daarop aanbrengt of haarclips invoegt. Hij hecht veel waarde aan schoolprestaties en eindigt met hen. Haar laatste rol als Princesses Joker is ook leuk en ik zou graag een perfect kapsel en kleding willen. In het begin verstrengelde mijn moeder haar met meer dan een dozijn vlechten met gegevens erin en niet met linten. Later zei deze prachtige elfjarige nee, nee en niet nog een keer. Eigenlijk zal ik in de appartementen wachten ... en het begon. Een half uur overklokken en combineren. Ze zag er prachtig uit als een belangrijke prinses. Alleen als ze wordt geassocieerd met verwende meisjes, veranderde ze al snel van gedachten. Geen rekening houdend met de laatste, dat er minder dan twee uur waren verstreken vanaf het begin van het vormen. Onverwacht ... totaal het idee veranderd, en in haar toespraak klonk het minder "nieeee, ik wil het niet doen, ik kan me niets herinneren als een prinses, ver weg haar dienstmeisje". Ze vroeg zichzelf een nieuw kapsel, gestapeld haar in de zijkant van de gevulde coca. Gelukkig, zoals ik eerder schreef, hebben we al de vaardigheid om haar haar te knippen, dus het ging allemaal heel goed. Haar moeder van een kant van me en nog eens twintig minuten waren voorbereid.