Haar a msp

Mijn nichtje is erg gretig om met haar te spelen, je kunt haar dagenlang strelen en ze poetsen en maken. Het wordt echt geabsorbeerd, dat wil dat alles er perfect uitziet, men kan een vlecht een dozijn keren verbeteren, soms haaraccessoires erop doen, of ze vastmaken met clips. De meest geliefde schoolprestaties en koken voor hen. Haar nieuwe rol van Queen Joker is oud en vrolijk en ze had een perfecte kapsel en outfit nodig. Eerst spuwde mama haar dozijn vlechten uit met bogen die eraan vasthielden. Later zei deze goede elfjarige nee, nee, niet nog een keer. Ik zal veel zien in mijn gekrulde haar ... en het begon. Vijfenveertig minuten beheer en modellering. Ze zag er aristocratisch uit als een goede koningin. Alleen zo is ze bij de aristocraten, ze veranderde snel genoeg van gedachten. Niet vertrouwend dat er bijna twee uur verstreken zijn sinds het begin van de productie. Onverwacht ... volledig het uitzicht veranderd, en in haar toespraak was het min of meer "nieeee, ik wil duidelijk niet, zoals ik me de koningin niet herinner, hoogstens haar ondergeschikte." Ze vroeg zichzelf een nieuw kapsel, plaatste haar in een losse cocasituatie. Omdat, natuurlijk, zoals ik eerder schreef, we momenteel in staat zijn om haar haar te verbeteren, dus dat ging heel snel. Haar moeder aan dezelfde kant van mij en de extra twintig minuten waren alles.

Haarspelden voor veeleisende klanten