Eten en training

We hadden onlangs Valentijnsdag, dus ik besloot dat ik een dergelijke manier van aantrekking voor mijn vriendin zou maken. Ik had een tweegangen diner en dessert in de volgorde omringd door wijn en geurkaarsen uit een vertrouwde bouwmarkt. Geweldig idee - sint-jakobsschelpen. Zeer goed gerecht, maar ingewikkeld om te maken, omdat je mosselen goed moet kunnen braden om de smaak te krijgen.

NeofossenNeofossen -

Helaas is mijn chef-kok behoorlijk middelmatig. In principe zou ik beginners kunnen zeggen, want dan zou het om de waarheid gaan. Je hebt een recept voor deze sandalen op internet gevonden. Helaas was er een probleem met het begrijpen van de helft van de tekst, omdat alles in het Engels was geschreven! Nou, maar ik gaf niet op, ik gooide alles in de tolk en we verdwijnen in het element, volgens de intuïtie van de chef (die ik duidelijk niet heb. Ik besloot om deze mosselen omringd door groenten te geven. Ik ben echter vergeten dat deze groenten eerst moeten worden verwijderd en gesneden. Hij raakte gestrest omdat de tijd op was en ik op de achtergrond was. Ik begin groenten te snijden, pech wilde niet dat ik mijn vinger reikte ... Nou, ik gaf niet op als een grote klant. Ik kwam op het idee - een groentesnijder. Het was absoluut een schot in de roos. Het is niet het einde dat ik een paar seconden bespaarde bij het snijden, ik hoefde niet bang te zijn dat we de snijmachine zouden gebruiken. Als het allemaal klaar was, legde ik de sint-jakobsschelpen op de boter. Alles gebakken precies zoals op de foto vanuit het internetperspectief, waar ik het recept vond. Ik vergat echter dat hij soep moest maken. Ik sprong snel naar een nabijgelegen winkel voor zure soep in een pot en verwijderde het in de pot en toen heb ik het alleen gekruid. Zelfgemaakt ijs werd al in de vriezer gemaakt als dessert. Het is goed dat ik mezelf de dag ervoor heb gemotiveerd omdat ik niets kon doen. Ik moet toegeven - dit moment van het moment dat mij een groentesnijder heeft gered, heeft mijn tweegangen diner gered. De vrouw was verrast en respecteerde mijn kookkunsten.