Bruiloft planning gids

Een bruiloft plannenVoor alle mannen is de trouwdag een moeilijke ervaring. Daarom is het niet afhankelijk van of we redelijk gaan trouwen of is het de grootste droom van Polen. Ik droomde van mijn laatste moment sinds mijn jeugd. En het ging door. Mijn verloofde heeft mij vele jaren voorgesteld. We zijn begonnen met de voorbereidingen voor het laatste hele evenement. De hal, jurk, pak zijn het aantal werken waar we aan hebben gedacht. We hadden geen grote bruiloftsreceptie opgezet, dus de kamer was vrij snel gevonden. Als ik op zoek ben naar een vrouw voor een jurk, heb ik die gewoon besteld. Ik wist lang wat ik wilde, ik probeerde niet eens een te vinden in de winkels, ik ging gewoon naar de naaister. Wat betreft het pak, de toekomstige man stoorde helemaal niet. Hij had zijn oude pak graag willen dragen, omdat hij dacht dat hij het erin voelde. Toevoegingen en ging in een snel tempo.

Keuze uit trouwringenEr is nog een keuze aan ringen. We houden allebei van eenvoudige en moderne dingen. In deze regeling wilden trouwringen ook in die taal blijven. We kwamen op het idee dat hij zich herinnert dat hij gebonden was aan licht en rood goud. We waren op zoek naar iets, maar we vonden het bijna perfect. Voordat ze het wilden ontvangen, boden ze ons tijdelijke ringen in de salon aan voor de periode van verloving.

Tijdelijke ringenHet is waarschijnlijk nieuwe populariteit en plan je vingers wennen aan nieuwe sieraden. Het maakte me een beetje aan het lachen, en later realiseerde ik me dat als het hetzelfde was als een nieuwe ring voor mij, het een echte nieuwigheid was voor mijn boer. Immers, welke klant wil iets op zijn tenen hebben? Ze houden er niet van om geringd te worden. Wij stemden in met deze aanpak en behoorden moedig tot de huidige ringen. Mijn toekomstige echtgenoot handelde en tikte op deze cirkel voor alles wat hij kon. Vooral over een bril. En waarschijnlijk een pul bier. Men moet echter toegeven dat hij het met trots droeg. En ik stelde al mijn vrienden voor. Er waren alleen rare situaties. Sommigen dachten dat we al getrouwd waren en informeerden hen niet. Vooral een tante voelde zich erg beledigd en het was niet gemakkelijk om haar te overtuigen dat deze grote ringen ook niet aanwezig zijn. Ze zei dat de wereld ook gek is geworden, in moderne waanzin zal het niet thuis horen. Maar ze beloofde dat ze zou komen voor een goede bruiloft. Als gevolg hiervan ontvingen we de juiste ringen van de juwelier. Ze waren origineel. Alleen degene die we bestelden. Ze konden niet wachten om ze officieel te vormen.

ceremonieTot die geweldige dag kwam. Het weer was helder, de zon scheen, wat misschien een voorspeller van de bodem is. Ik neem geen bijgeloof, alleen deze vond ik bijzonder leuk. De kerk was prachtig en smaakvol ingericht, wat de waarde van mijn zus was. Ze waren echt gemaakt voor de taak. We zijn feestelijk gekleed, veel gasten. De priester troostte ons. De belangrijkste woorden werden in het land gezegd: Ja. We waren nu een partner en een vrouw. We waren veel goed. Nu is het tijd voor plezier. Er stond ons een bruiloft te wachten. We zijn allemaal naar de gehuurde kamer verhuisd, hebben een galadiner geserveerd. Het orkest speelde eerder voor de chop. Dans en plezier hadden geen zin. We waren allemaal geïnteresseerd tot het ochtendgloren. Het was dus ongetwijfeld een geslaagde dag.